top of page

DISTRIBUIE!!!!! Sub blestemul lui ZAMOLXE!

Protestele ultimelor zile din România au scăzut cu mult sub așteptările ”organizatorilor”. Probabil uimiți, vă întrebați de ce? Păi vă spun io de ce!

V-ați urcat cu tupeul caracteristic pe emoțiile românului și ați făcut tot posibilul să reduceți adevărata problemă la minim, dar la maxim nevoilor voastre unidirecționate.

Ați ignorat inteligența românilor, luându-i de proști și încercând să-i manipulați după cum ați învățat prin ”străinătățuri”.

Ați mizat pe unele reușite de prin alte țări și nu ați înțeles că Neamul Românesc este aparte și nu se lasă păcălit atât de ușor.

Și ghiciți ce-ați mai făcut?!

Ați accelerat unirea românilor, ați adus frate lângă frate! Nu ați luat în calcul asta pentru că nu aveți sufletul la voi! Știm că o să continuați și o să vă puneți la bătaie toate resursele de care dispuneți și nu veți ezita sa folosiți violența pe care fals o ”huliți” în Piața Victoriei din București!

Ați umplut Țara Dacilor cu arme, tancuri și armate de elită sub fals motiv! Dar prea târziu stimabililor!

Ați trezit o forță care vă va spulbera fără să vă dați seama! Iar când Neamul Românesc va reacționa unit în simțiri și umăr lângă umăr, puteți să fugiți și să vă ascundeți oricât de repede și de departe vreți! Vremea voastră a apus deja!

Când roma și-a întărit marele imperiu prin jefuirea Daciei, n-a fost atentă la bătrânii și înțelepți greci care spuneau că Neamul Dacilor este Divin, fapt pentru care au intrat sub blestemul lui Zamolxe! La fel și celelalte imperii care au apus sub ochii noștri!

Până veți înțelege că oricine vine pe pământul unde s-au jertit Bunii și Străbunii noștri și se vor face toți ”o apă și-un pământ”, citiți-l pe Eminescu, cel care a spus:

”Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul, Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este, Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;”

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page