top of page

SOC, SOC, SOC...!!!!! Corespondenta unui Roman cu cei de la Anonimus. CAZUL COLECTIV!

Corespondenta dintre un roman si cei de la Anonimus prin email, a fost scoasa la iveala de catre niste Hackeri. Aceasta corespondenta scoate la lumina adevarul in cazul colectiv! Cele zece zile, nu au trecut!

CONTINUT MAIL:

Acum cateva zile circula un video in care voi cei la Anonimus spune-ti ca, cunoste-ti adevarul cazului Colectiv sau AM-04K. Domnilor de la Anonimus, tin sa va aduc la cunostina ca in Romania exsista persoane care cunosc adevarul, insa multi tac si merg inainte complacanduse in mizerie. NU DOAR ROMANIA SE CONFRUNTA CU ACEASTA SFIDARE A HAULUI IN CARE NE SCUFUNDAM, CI TOATA PLANETA! AICI SE MAI GASESTE O FARAMA DE SFINENIE A NATURII OMULUI, SUFLETUL DIVIN!

Acum revin la tragedia prin care a trecut tara mea si tot odata omenirea. De ce spun omenirea?? Pentru ca, aceasta globalizare este necesara pentru a unii si a aduce la cunoasterea de sine a fiecarei natii/popoar,pentru a trai in armonie si a, aduce balanta la echilibru : mental, spiritual, material, tot! Nu pentru a dezbina si a declansa ura de aproape si a distruge tot ce inseamna spirit omenesc, CUM FAC ACESTI COPII BOLNAVI MENTAL SI SPIRITUAL, IMBRACATI IN HAINE DE OAMENI MONDIALI!

ADEVARATUL RECHIZITORIU DIN CAZUL COLECTIV....

Cu 2 saptamanii inainte de accidentul politistului Bogdan Gigină, la Bruxelles era mare forfota, pentru ca in Romania nu exista un guvern controlat 100% si au gasit Prim-ministru pe D.C. Tot odata au gasit si solutiile pentru instaurarea Guvernului Tehnocrat ( sorosist)

1 PRIMA SOLUTIE / PRIMUL ESEC...

In data de 20 octombrie 2015, oamenii din interiorul clasei politice mafiote au pus la cale un precedent.Ne-au asasinat un om al legii ( prea tanar, dar pentru ei nu conteaza) prin inscenarea unui accident. Insa nu exsista camere video care sa ateste caderea lui Bogdan Gigină in acea groapa, sau macar un martor ocular! A FOST ASASINAT IN CEL MAI CRUD STIL, PRIN MINCIUNA!

Prin aceasta crima, organizatiile oculte ce guverneaza toate masele politice, au avut o surpriza! Poporul a iesit in strada si au strigat jos GABRIEL OPREA! Pentru ei acest rezultat a fost o dezamagire! Asteptarile lor erau de a da jos Gurenul Ponta si a instaura cancerul la putere.( si astia tot niste calai) Au gandit al 2-lea precedent, un precedent care trebuia sa fie cu un impact emotional mult mai mare pentru societate. SI AU GASIT!!!!!

2 SOLUTIA FINALA...

In data de 30 octombrie 2016, dupa doar zece zile Clubul Colectiv din Bucuresti, arde din temelii si mor 64 de tinerii. Un calcul simplu si evidentiat iese la iveala ca suntem guvernati de forte oculte: dupa zece zile, mor 64 de oameni; 6+4=10 Autoritatile spuneau la data respectiva "nu avem nevoie de ajutorul occidentului si ca totul este sub control". Insa adevarul este cu totul altu', NU AVEAM NOI POPULATIA ,VOIE SA STIM CE S-A INTAMPLAT CU ADEVARAT ACOLO! AU ASASINAT TOTI TINERII CARE ERAU IN AMETEALA SAU CARE ISI REVENEAU SI SPUNEAU CE S-A INTAMPLAT ACOLO. Atunci poporul a iesit in strada si a strigat jos GUVERNUL. POPORUL A IESIT IN STRADA PENTRU CA NU MAI SPUPRTAU BATAIA DE JOC SI SFIDAREA. INSA BRUXELLES SI-A ATINS SCOPUL PRIN DUREREA UNUI POPOR!

NICI IN ZIUA DE AZI RECHIZITORIUL CAZULUI COLECTIV NU A FOST FINALIZAT SI PUBLIC!!!!!

SA NU UITAM CA IN LUME AU FOST CREATE PRECEDENTE PENTRU A INCEPE RAZBOIAE EX: -11 SEPTEMBRIE - SUA -ATENTATELE DIN EUROPA SI MAREA INVAZIE! -INVENATREA LU Osama bin Laden

PENTRU EI NU CONTEAZA CATI OAMENI MOR, CI CAT MONOPOL SI DOMINARE PUN PE NOI OAMENII VII SI CU CONSTIINTA!TOTI OAMENII POLITICI DIN ROMANIA, FIE CA SUNT DE STANGA, CA SUNT DREAPTA, SUNT CORUPTI SI MORTI PE INTERIOR!

PACE IN SUFLETELE NOASTRE SI IN LUME!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page