top of page

„Revoluţionar”: Românii au inventat ASTFALTUL DE DECEMBRIE

Un lucru extraordinar pentru care noi, frati romani, ne putem bucura este ca romania a ajuns in topul celor mai puternice tari privind infrastuctura. O IRONIE!

Alesii nostri dragi care isi pregatesc fotoliile cu o oarecare neincredere in ceea ce va urma, au ajuns la concluzia ca ‘Sfantul Mic’ trebuie detronat si au avut o noua idee. Absurditatea de care s-au apucat pentru un pumn de voturi este absolut uluitore! Halucinanta!

Pe langa faptul ca incearca tot felul de tertipuri atunci cand apar pe la TV venind imbracati decent, afisand fete decente, putand haine decente, demonstrand ca sunt langa popor si ca sufera alaturi de el, acum au nascocit si o noua metoda prin care ne pot cumpara voturile: ASFALTUL DE DECEMBRIE.

Mereu m-am tot intrebat: de ce romanii suporta umilinta si batjocura la care sunt supusi?

Cu siguranta ati ramas si voi uimiti de cat de multe lucrari au fost incepute pe soselele patriei si care au fost terminate cat ai spune ‘ALEGERI’. Bulevarde mari din capitala tarii, precum Mihail Sebastian sau Iuliu Maniu au fost finalizate in doar 3 zile! Bulevarde care asteptau de ani buni sa fie asfaltate corespunzator.

Iar pe sosele se munceste, nu gluma! Numai ca… anapoda. Pentru a fi pretabila asfaltarii, temperatura minima trebuie sa fie 10 grade celsius.

Vorbim acum despre bani aruncati, pentru ca a venit iarna! Sunt temperaturi sub 0 grade si precipitatii. E proasta calitatea lucrarilor, uitati-va, de doua saptamani e turnat si deja sunt gropi. Ar trebui sa puna si un strat de acoperire, iar ei nu au mai facut treaba asta. Chiar si asa, muncitorii isi continua imperturbabili treaba.

Nu inteleg de ce aceste lucrari nu au fost executate la fel de repede in vara, cand orasul este mai putin aglomerat fiind perioada concediilor.

Ah, atunci nu erau alegeri…

Sa inteleg ca mita si spalarea de bani (cumpararea de voturi) s-au transformat din fasolea cu ciolan in drumuri facute pe repede inainte, marcate in graba, nepăsându-le de consecinte, precum vedeti in poza de mai jos. Marcajul rutier si semnul de pe stalp se contrazic! Aici, un accident grav se poate petrece oricand!

Autoritatile ar trebui sa se sesizeze privind aceasta risipa de bani publici, pentru ca o data cu venirea primaverii acest asfalt se va duce la canal, o data cu zapada, bucatica cu bucatica. Dar asta nu contează! Ei vor fi stapanii nostri pentru inca 5 ani de zile, urmand aceleasi lucrari terminate doar pe foaie, cu multe planuri marete si iluzii pe tava.

Daca si de aceasta data vom sta acasa, atunci ne meritam soarta! Va fi inutil sa ne mai plangem ca traim intr-o tara saraca in care coruptia face legea.

Petre Tutea: „Am stat 13 ani în temnita pentru un popor de idioti”

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page