top of page

PUNCTUL ZERO IN ROMANIA! Un grup de patrioti, a inceput sa mărșăluiască tara!

In Bucuresti, Iasi, Deva, Cluj si Oradea au fost prezenti un grup de oameni a căror identitate o prezint mai jos:

BLuis Bratu, Aurel Dumitru, Iulian Daniel Pricop, Alexandru Cristian Sztrîmbely, Marius Masi, Irina Gheorghiţă, Nastasa Sorin Grigore, Gică Baltariu, Răzvan Ionel Pincă, Nicolae Topală, Maria Baciu, Evelin Dumitru,Bacosca Antoanela Iustina, Ana Ana Isac, Gabriel Marinescu, Zănoagă Marius George, Florin Cucu, Ionuţ Mareş,Marius Sosa, Stamate Liviu, Călin Cătălin Andrei, Petru Borodi, Cuţaru Marius și ultimul dar nu cel din urmă Viorel Gligor, cel ce mi-a furnizat lista numelor participanților.Aceștia nu fac parte din nici un partid politic, din nici o fundație sau asociație. Am stat de vorbă cu ei. Mi-au spus ceea ce știam și eu. Că această țară a fost furată de o clasă politică iresponsabilă, cu sau fără acordul nostru. Remediile sunt greu de oferit.

Vă prezint mai jos crezul lor:

Marşul Dezrobirii Neamului a trecut Carpaţii !

Precum în celebra melodie istorică ” Treceţi batalioane române Carpaţii ! „, plutonul de români liberi şi curaţi a trecut Carpaţii, în Ardeal ! Marşul Dezrobirii Neamului început la Bucureşti în zilele de 19, 20 şi 21 august 2016, având prima oprire la Iaşi, în Piaţa Unirii în zilele de 23 şi 24 septembrie, CONTINUĂ !

La Iaşi, numărul nostru a crescut.

„Ardealul, Ardealul, Ardealul ne cheamă…” să ne alăturăm nădejdea străvechii vetre româneşti situate în inima Ţării ! Clujul, inima Ardealului, este al 2 lea punct de oprire al Marşului Dezrobirii Neamului !

Prima atestare documentară a unei aşezări pe teritoriul de astăzi al Clujului a fost făcută de geograful grec Claudius Ptolemeu, care a menţionat aici una dintre cele mai însemnate localităţi din Dacia, cu numele Napuca.

Clujul este de două ori milenar, leagăn al unei străvechi civilizaţii pe aceste plaiuri străbune.

Transilvania , ţinutul românesc aflat în contact nemijlocit permanent cu vestul Europei, a suportat cu vitejie toate vicisitudinile pe care istoria i le-a aşternut în cale.

Din nefericire, autorii loviturii de stat din decembrie 1989 nu numai că au confiscat revoluţia, revolta populară a românilor, dar au acaparat şi statul român, pe care l-au transformat în instrument de jefuire a poporului şi de îmbogăţire a lor, a celor care s-au instalat la conducerea statului român prin lovitura de stat.

CAZUL NADAS, CITESTE- CLIK

Au distrus, au demolat mii de uzine şi fabrici construite de români, pe care le-au vândut ca fier vechi şi alte materiale de construcţii, cu banii încasaţi şi-au cumpărat bunuri de consum de lux – vile, jeepuri, iahturi etc.

Cea mai mare parte a capitalului naţional a fost trecută în proprietatea străinilor, prin aşa-numita privatizare, prin vânzare la preţuri derizorii a miilor de întreprinderi, uzine, fabrici, spaţii comerciale şi de birouri, bănci etc., construite cu multă trudă şi multe privaţiuni de către cetăţenii României.

Cu avuţia productivă, cu situaţia financiară şi cu forţa de muncă, de înaltă calificare, pe care le avea în 1990, poporul român ar fi avut, astăzi, venituri, adică pensii şi salarii, ca şi venituri bugetare, de patru ori mai mari decât cele pe care le are, nivelul lui de trai ar fi fost, astăzi, printre cele mai ridicate din Europa şi din lume.

Şi Clujul, inima Transilvaniei, a fost afectat în mod dramatic de acţiunile antinaţionale ale clasei politice postdecembriste. În municipiul Cluj au fost distruse, falimentate, privatizate oneros sau vândute ca fier vechi de către guvernele postdecembriste antiromâneşti peste 39 de intreprinderi, fiecare cu sute şi chiar mii de angajaţi. Numai Clujul ca oraş, reşedinţă de judeţ,a pierdut câteva zeci de mii de locuri de muncă !

Reamintim că, la nivel naţional, lista acestor intreprinderi cuprinde peste 1256, fiecare dădeau de lucru la cel puţin 1 000 de români iar în unele cazuri vorbim de peste 10 000 de angajaţi !

Ce s-a ales de brandurile comuniste ale Clujului ?! Acest proces distrugător s-a produs în întreaga Transilvanie, la Alba Iulia, Sibiu, Tg. Mureş, Cvasna, Sf. Gheorghe, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Lugoj, Sighişoara, Braşov, Făgăraş, Deva, Reghin, Borşa, Bistriţa Năsăud, Timişoara, Arad, Hunedoara, Reşiţa, Călan, Simeria, Zalău, Baia Sprie, Harghita, Miercurea Ciuc, etc.

Dimensiunile holocaustului economic sunt incredibil de mari ! LANCEA LUI HOREA SUS !

Procesul dur de selecţie a capitalismului deşănţat a pus la pământ coloşi industriali cu zeci de mii de angajaţi şi cifre de afaceri ameţitoare.

Dragi Români ardeleni, dragi clujeni, pe fondul Marşului Funebru, ca moment de reculegere, vă reamintim LISTA INTREPRINDERILOR DISTRUSE ÎN MUNICIPIUL CLUJ ÎN ULTIMII 27 DE ANI :

1.Intreprinderea electrocentrale Cluj Cluj 2.Intreprinderea de retele electrice Cluj Cluj 3.Combinatul minier Cluj-Napoca Cluj 4.Intreprinderea salina Ocna Dej Cluj 5.Intreprinderea de produse refractare „9 Mai” Turda Cluj 6.Intreprinderea „Carbochim” Cluj-Napoca Cluj 7.Intreprinderea Sinterom- Cluj Napoca Cluj 8.Intreprinderea Tehnofrig Cluj 9.Intreprinderea de cazane mici si arzatoare Cluj-Napoca Cluj 10.Intreprinderea „Metalul Rosu” Cluj- Napoca Cluj 11.Intreprinderea „Unirea” Cluj – Napoca Cluj 12. Intreprinderea „Electrometal” Cluj-Napoca Cluj 13.Intreprinderea de medicamente „Terapia” Cluj- Napoca Cluj 14.Intreprinderea chimica Turda Cluj 15.Intreprinderea „Napochim” Cluj- Napoca Cluj 16.Combinatul de prelucrare a lemnului Gherla Cluj 17.Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cluj – Napoca Cluj 18.Intreprinderea de prelucrare a lemnului Dej Cluj 19.Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Cluj-Napoca Cluj 20.Combinatul pentru lianti si materiale refractare Turda Cluj 21.Intreprinderea de produse din ceramica fina pentru constructii Cluj-Napoca Cluj 22.Intreprinderea de materiale de constructii Turda Cluj 23.Intreprinderea mecanica de material rulant „16 Februarie” Cluj-Napoca Cluj 24.Intreprinderea de reparatii auto Cluj-Napoca Cluj 25.Intreprinderea de matase „Romania *” Cluj -Napoca Cluj 26.Intreprinderea de tricotaje „Somesul” Cluj-Napoca Cluj 27.Intreprinderea de incaltaminte „Clujana” Cluj-Napoca Cluj 28.Intreprinderea de sticlarie Turda Cluj 29.Intreprinderea de sticlarie menaj Gherla Cluj 30.Intreprinderea de portelan”Iria” Cluj-Napoca Cluj 31.Intreprinderea de pensule Cluj -Napoca Cluj 32.Intreprinderea poligrafica Cluj-Napoca Cluj 33.Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Cluj-Napoca Cluj 34.Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iclod Cluj 35.Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Dej Cluj 36.Intreprinderea de industrializarea carnii Cluj-Napoca Cluj 37.Intreprinderea de produse zaharoase „Feleacul” Cluj-Napoca Cluj 38.Intreprinderea de bere si spirt Cluj-Napoca Cluj 39.Intreprinderea piscicola Cluj-Napoca Cluj

Sursa: Radu Hadârcă

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page